Suomi-Venäjä-Seuran Länsi-Suomen piiri ry.

Организация, от которой выступает ваш партнер
Pietarin veltiollinen Kapella
Имя и фамилия вашего партнера
Julia Shalisheva
К чему вы пришли в результате двусторонних переговоров

Hankkeen tavoitteena on Pietarin valtiollisen akateemisen kapellan taidevapaaehtoistyön keskuksen toiminnan laajentaminen. Tarkoituksena on tehdä tunnetuksi klassista musiikkitaidetta Venäjän ja Suomen nuorten keskuudessa. Kohderyhmänä ovat taiteen ystävät, joiden ikä on 15-50 vuotta. Luodaan vapaaehtoisille uusia mahdollisuuksia kanssakäymiseen ja kommunikointiin kulttuurialalla, järjestetään tapaamisia Venäjän ja Suomen kulttuurieliitin edustajien kanssa, tutustutaan Venäjän ja Suomen musiikkikulttuuriin, osallistutaan performansseihin ja muihin kulttuuritapahtumiin Pietarissa. Suomalaisen yhteistyökumppanin eduksi tulee Pietarin esteettömyyden lisääminen, tutustuminen ja osallistuminen Venäjän vanhimman musiikkilaitoksen toimintaan sekä kokemusten vaihtoa kulttuurivapaaehtoistoiminnasta Venäjän ja Suomen kesken.
Hanke oli vielä kovin keskeneräinen, mutta ideana valtavan hyvä. Pyysin Kapellaan tuotteistamaan hanketta vielä paremmin ja sovimme, että saan valmiin toimintaohjelman ja aikataulun vuoden 2020 alkupuoliskon tapahtumista, joihin vapaaehtoisia ryhdytään etsimään, kunhan saamme markkinointia varten selkeät toimintaohjeet käyttöömme.
Hanketta siis kehitetään ja se toivottavasti johtaa vapaaehtoistoiminnan käynnistymiseen kulttuurin alalla urheiluvapaaehtoisuuden tapaan.

Результат переговоров
Neuvottelusta seurasi konkreettista yhteistyötä tai aikomus tehdä yhteistyötä