sadsongskomplex:fi ry

Организация, от которой выступает ваш партнер
Mitšurinin kaupungin draamateatteri, Tambovin alueen kulttuurilaitos
К чему вы пришли в результате двусторонних переговоров

Sadsongskomplex:fi on vapaan kentän teatteriryhmä jonka yhtenä tavoitteena on kansainvälinen yhteistyö ja kulttuurisuhteiden kehittäminen taiteen kentän toimijoiden kanssa yli rajojen. Olemme työskennelleet missiomme mukaisesti jo yli viisi vuotta viidessä eri maassa.
Toukokuun lopussa soitimme Mitšurinskin kaupungin draamateatterin teatterinjohtajalle ja sanoimme että Mitšurinskin teatterin hanke-ehdotus on epärealistinen vapaan kentän teatteriorganisaatiolle, mutta jos teatteri haluaa keskustella jostain muusta yhteistyön muodoista niin organisaatiomme on siihen valmis. Teatterinjohtaja ilmoitti tämän olevan mahdollista. Viikko tämän jälkeen teatterin pääohjaaja soitti meille. Esittelemme asiamme uudestaan. Pääohjaaja totesi että ehdottamamme toisenlainen yhteistyönmuoto on  mahdollinen.
Hankeneuvottelu-keskustelussa Mitšurinskin kaupungin draamateatteri palasi alkuperäiseen ehdotukseen. Meidän puolelta jouduimme toteamaan uudestaan että vapaan kentän teatteriryhmälle hanke-ehdotus alkuperäisessä muodossaan on mahdoton. Siihen ei pysty kukaan Suomessa. Joten kysymys ei ole siitä että me yksipuolisesti jotain ehdotamme, vaan että ehdotimme toisenlaista lähestymistapaa, joka olisi mahdollista toteuttaa. Muitakin vaihtoehtoja kansainväliseen yhteistyöhön löytyy, mutta ne eivät tulleet esiin keskustelujen aikana.  
Neuvottelut eivät johtaneet konkreettiseen yhteistyöhön, mutta teatterin johto kutsui syyskuussa suomalaisen osapuolen tutustumaan Mitšurinskin teatteriin jos teatteriryhmä maksaa omat matkansa. Teatteriryhmä suostui ehdotukseen. 

Результат переговоров
Neuvottelut eivät tuottaneet konkreettista yhteistyötä